رئیس جمهور در جلسه شورای عالی فضای مجازی تاکید بر مطالبه رهبری برای حضور پرشور جوانان در فضای مجازی در خنثی کردن توطئه ها

خط رند ۹۱۲: رئیس جمهور قیام مردم شریف قم در ۱۹ دی سال ۵۶ را در آن مقطع مهم، تاریخی و آغازی مهم برای بیداری مردم و پیروزی انقلاب اسلامی دانست و اظهار داشت: مردم قم حق بزرگی بر گردن حوزه علمیه، انقلاب و کشور دارند.
به گزارذش ایسنا، حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی عصر چهارشنبه در شورای عالی فضای مجازی، اضافه کرد: مردم قم از آغاز نهضت اسلامی و تا فروردین ۴۲ و حمله رژیم ستمشاهی به مدرسه فیضیه، ۱۵ خرداد و سخنرانی تاریخی حضرت امام(ره) در عاشورای سال ۴۲ نقش بهادار ای ایفا و در کنار روحانیت و طلاب وفاداری کردند.
وی اضافه کرد: قیام ۱۹ دی مردم قم در پشتیبانی از حضرت امام(ره) به فرآیندی تبدیل شد که به پیروزی کل ملت در انقلاب اسلامی رسید و همچون مردم تبریز در چهلم شهدای ۱۹ دی حماسه دیگری در مبارزه آفریدند.
رئیس شورای عالی فضای مجازی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به جایگاه و وظایف مهم این شورا و باز تحولات گسترده در حوزه ارتباطات اجتماعی، اضافه کرد: فرصت های فزرگ فضای مجازی و شبکه های نوین اطلاع رسانی باید در شرایط تحریم به سمت کمک به تولید و ارتقای اشتغال هدایت شود.
روحانی همین طور با تاکید بر مطالب مهم رهبر معظم انقلاب برای حضور پرشور و آگاهانه جوانان در فضای مجازی برای خنثی کردن توطئه های دشمنان، تقویت روحیه امید به آینده، اتحاد و اعتماد عمومی را مهم ترین اقدام برای مقابله با یأس آفرینی و ترویج مطالب خلاف واقع از طرف بدخواهان ارزیابی و خواستار توجه ویژه و هوشیاری رسانه ها در این زمینه شد.
آغاز بررسی نظام هویت معتبر در فضای مجازی
در این جلسه، بخشی از نظام هویت معتبر در فضای مجازی کشور مورد بررسی قرار گرفت و مفاهیم و الزامات زیست بوم هویت فضای مجازی کشور به تصویب رسید.
هدف از احداث این نظام، استقرار زیست بوم تأمین کننده زیر ساخت تعاملات آزادانه، سالم، پویا، مسئولانه و سودمند با رعایت حقوق فردی و جمعی در روابط اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و فناورانه بین انواع موجودیت ها در فضای مجازی است که زمینه لازم را برای توسعه کسب و کارهای دیجیتال، سامانه های فنی، رسانه های تعاملی و خدمات اداری به وجود می آورد.
الزامات زیست بوم هویت فضای مجازی شامل، تأمین مقیاس مورد نیاز برای انواع کاربردهای با قابلیت گسترش در کاربردهای آتی، تأمین سطوح اعتبار و اعتماد در تأمین اطلاعات هویت دیجیتالی به تناسب نوع تعامل، صیانت از حریم خصوصی اشخاص و حقوق عمومی جامعه، تناسب میان میزان اطلاعات ارائه شده از هر موجودیت با نوع تعامل با رعایت اختیار یا آگاهی موجودیت ها، تأمین ادله دیجیتال در ثبت و اعطای شناسه ها و گواهی ها و اعتباربخشی صفت ها، رعایت امنیت اطلاعات هویت دیجیتالی و تناسب آن با نوع تعامل از راه احداث چارچوب مبادله قابل اعتماد و اعطای گواهی موثق، مرتبط بودن اطلاعات هویتی پایه فضای مجازی با فضای فیزیکی، اتکاپذیری، تاب آوری، ماندگاری، کاربری آسان، ساده بودن ساختار و تعامل پذیری میان اجزاء زیست بوم است.
بررسی نظام هویت معتبر در فضای مجازی کشور، در جلسات آینده شورای عالی فضای مجازی ادامه می یابد.