با خاصیت آنتی باکتریال؛ کمپرس های تسکین درد از هسته خرما تولید شد

به گزارش خط رند ۹۱۲ محققان کشور موفق به تولید کمپرس های ارگانیک برای تسکین دردهای عضلانی با هسته خرما شدند؛ در هر یک از این پک های آنتی باکتریال، ۷کیلو هسته خرما استفاده می شود.
لیلا جمالی راد، مدیر واحد فناور فعال در عرصه تجهیزات پزشکی در زیست بوم کارآفرینی استان خوزستان مستقر در مرکز رشد خرمشهر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار نمود: این شرکت با هدف تولید تجهیزات مورد نیاز کشور تاسیس شده و توانسته به اهداف مهمی برسد. وی ادامه داد: ما توانستیم کمپرس گرم و سرد ارگانیک را برای نخستین بار با هسته خرما به تولید برسانیم. وی با اشاره به اینکه این کمپرس برای دردهای اسکلتی و عضلانی بدنی و مفصلی است، اظهار داشت: این کیسه صددرصد طبیعی و فرآوری شده از هسته خرما است. جمالی راد تصریح کرد: این کمپرس های گرم و سرد خاصیت آنتی باکتریال و ضد میکروب دارد و ما نخستین شرکت هستیم که در تولید کمپرس ها از خرما اقدام کردیم. به قول جمالی راد در این کمپرس، ماهیت هسته خرما حفظ می شود و در عین حال بعنوان تسکین دهنده مورد استفاده قرار می گیرد. وی با اشاره به اینکه در ساخت این کمپرس از فناوری با فرآوری خاصی استفاده کردیم، اظهار داشت: این محصول با فرمولاسیون خاصی تهیه شده و این فناوری و فرآوری پیاده سازی شده منجر به خاصیت آنتی باکتریال و ویروس و باکتری شده است. مدیر شرکت اظهار داشت: این کمپرس ارگانیک علاوه بر تسکین دردهای مفصلی، عضلانی و… بعنوان هاتپک های فیزیوتراپی هم قابل استفاده هستند. وی اظهار داشت: هاتپک های مورد استفاده در مراکز فیزیوتراپی و کلینیک ها برقی و عمومی هستند که استفاده از این کمپرس ها می تواند در کاهش مصرف برق و پیشگیری از انتقال ویروس و باکتری به فرد بعدی جلوگیری کند. جمالی راد با اشاره به اینکه ازمهم ترین مزایای محصول ماندگاری آن است، اظهار داشت: این محصول حداقل تا پنج سال ماندگاری و قابلیت استفاده مجدد دارد. مدیر شرکت با اشاره به اینکه این محصول قابل استفاده مراکز درمانی، فیزیوتراپی، استفاده عمومی و… است، اظهار داشت: هر کمپرس به ۷کیلو هسته خرما نیاز دارد و ما حالا در مرحله ای هستیم که ماهانه دو هزار کمپرس را تولید می نماییم.