تولید باتری هوا – آهن با یک دهم قیمت باتری لیتیومی

به گزارش خط رند ۹۱۲ یک شرکت تجاری در بوستون آمریکا از تولید باتری جدیدی معروف به باتری هوا – آهن اطلاع داده که هزینه تولید آن یک دهم هزینه باتری های لیتیومی است.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از نیواطلس، شرکت فرم انرژی می گوید این باتری را میتوان در مقیاس انبوه برای تأمین نیازهای صنعتی تولید کرد تا مهاجرت از مصرف سوخت های فسیلی شتاب بیشتری به خود بگیرد.
از باتری های مذکور برای ذخیره سازی ۱۰۰ ساعت انرژی با یک دهم هزینه باتری های لیتیومی استفاده شده و به نظر می آید این باتری محصولی کاملاً رقابتی در بازار انرژی باشد.
باتری های هوا – آهن با معکوس کردن روند زنگ زدگی انرژی تولید می کنند. در این روند آهن متالیک با اکسیژن ترکیب می شود تا چرخه تولید انرژی شکل بگیرد. با ورود انرژی به آهن زنگ زده، باردیگر آهن متالیک ساخته شده و اکسیژن آزاد می شود. نخستین تلاش ها برای تولید چنین باتری هایی از سال ۲۰۱۲ شروع شده بعد از یک دهه به ثمر رسیده است.
هنوز میزان کارایی دقیق باتری های مورد اشاره مشخص نشده، اما مقرر است این باتری ها در مقیاس بزرگ و غول پیکر تولید شوند و آندهای آهنی غول پیکر در درون آنها نصب شود. هر سلول این باتری ها در حدود یک متر مربع مساحت دارد و آنها در الکترولیت های مایع قرار می گیرند تا در تاسیساتی که هر هکتارشان بین یک تا سه مگاوات برق تولید می کند، نصب شوند.
باتری های هوا – آهن با سرعت کمتری انرژی ذخیره می کنند، اما می توانند بعنوان یک منبع کمکی در کنار سایر منابع تولید انرژی های تجدید پذیر به کار گرفته شوند تا در صورت وقوع نقص فنی جایگزین آنها شوند. شرکت فرم انرژی برای تجاری سازی این باتری ها بیشتر از ۳۰۰ میلیون دلار سرمایه گزاری نموده است.

منبع: