خط رند 912

فروش سیم کارت 912 رند

چرا سیارک های غنی از کربن به زمین نمی رسند؟

به گزارش خط رند ۹۱۲، دانشمندان سر انجام راز اینکه چرا سیارک های غنی از کربن به زمین برخورد نمی کنند را کشف کرده اند. این کشف می تواند آن چه را که در مورد شکل دهی منظومه شمسی می دانیم و این که چگونه امکان دارد حیات بر روی زمین شروع شده باشد، تغییر دهد.
به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، دانشمندان سر انجام با کشف اینکه چرا سیارک های غنی از کربن که در فضا معمول هستند، حدودا هیچگاه به سطح زمین نمی رسند، توانستند یکی از گیج کننده ترین اسرار فضا را کشف کنند.
به نقل از آی ای، این کشف می تواند به صورت قابل توجهی آن چه را که ما در مورد شکل دهی منظومه شمسی می دانیم و این که چگونه واحدهای سازنده اساسی حیات امکان دارد به زمین رسیده باشند، تغییر دهد. همینطور نتایج قابل توجهی برای اکتشاف سیارک ها در آینده و ارزیابی های خطر اثرات دارد. منظومه شمسی ما مملو از سیارک های غنی از کربن است که هم در کمربند اصلی سیارک ها و هم در نزدیکی زمین یافت می شوند.
دانشمندان تخمین می زنند که این سیارک ها حدودا نیمی از شهاب سنگ هایی را که به جو سیاره ما برخورد می کنند، می سازند. با این وجود، آنها تنها حدود چهار درصد از شهاب سنگ های کشف شده روی زمین را می سازند. حالا، یک مطالعه جدید توضیح قانع کننده ای برای نرسیدن این شهاب سنگ ها به سطح زمین عرضه می دهد.

فروپاشی در فضا

بر مبنای یافته های به دست آمده، این سنگ های فضایی امکان دارد مدت ها پیش از رسیدن به جو سیاره ما درحال فروپاشی باشند و در اثر قرار گرفتن مکرر در معرض گرمای شدید در حالیکه نزدیک به خورشید می چرخند، به تدریج فرسوده شوند.
دکتر هادرین دویلپوکس (Hadrien Devillepoix)، محقق دانشکده زمین و علوم سیاره ای دانشگاه کرتین و یکی از نویسندگان این پژوهش در اطلاعیه ای مطبوعاتی اظهار داشت: ما مدت ها گمان می کردیم که مواد ضعیف و کربن دار از ورود به جو زمین جان سالم به در نمی برند.
آن چه این پژوهش نشان می دهد، اینست که خیلی از این شهاب سنگ ها حتی به این مرحله هم نمی رسند و وقتی از نزدیکی خورشید می گذرند، در نتیجه ی گرم شدن فرو می پاشند. محققان با مطالعه ۷۹۸۲ مسیر شهاب سنگ و ۵۴۰ سقوط احتمالی شهاب سنگ با استفاده از داده های ۱۹ شبکه رصد گلوله های آتشین در ۳۹ کشور به این نتیجه رسیدند.
محققان در طول تحلیل و بررسی خود دریافتند که سیارک های غنی از کربن به احتمال زیاد در فضا متلاشی می شوند، بخصوص اگر چندین بار از کنار خورشید عبور کرده باشند.
این نتایج بزرگی برای درک ما از منشأ حیات دارد. شهاب سنگ های غنی از کربن باآنکه در زمین نادر هستند، اما از نظر شیمیایی مهم هستند.
دکتر پاتریک شوبر (Patrick Shober)، محقق رصدخانه پاریس و نویسنده اصلی این مطالعه، می گوید: شهاب سنگ های غنی از کربن بعضی از ابتدایی ترین مواد شیمیایی هستند که می توانیم آنها را مطالعه نماییم. آنها حاوی آب، مولکول های آلی و حتی اسیدهای آمینه هستند.
با این وجود، به قدری تعداد این شهاب سنگ ها در مجموعه های شهاب سنگی ما کم است که ما در معرض خطر ایجاد تصویری ناقص از آن چه واقعاً در فضا وجود دارد و چگونگی رسیدن واحدهای سازنده حیات به زمین قرار می گیریم.