رئیس کمیسیون آموزش مجلس تاکید کرد: لزوم افزایش کیفیت آموزش مجازی به وسیله استارت آپها

به گزارش خط رند ۹۱۲ رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی به لزوم افزایش کیفیت آموزش های غیر حضوری به واسطه استارت آپها تاکید نمود.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از مهر، دکتر علیرضا منادی سفیدان در رویداد جذب سرمایه حوزه آموزش که به صورت آنلاین در محل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد، اظهار داشت: با عنایت به این که کرونا آموزش در مدارس و دانشگاه ها را تحت تأثیر قرار داده نیاز است از روش های آنلاین برای تدریس استفاده نمود.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه نوآوری و ابتکارات می تواند سبب شود آموزش در مدارس و دانشگاه ها آسان تر شود، اظهار داشت: البته که ما در حوزه آموزش خیلی کار نکرده ایم اما به نظر می آید باید بیشتر مورد حمایت قرار بگیرد.
وی با تاکید بر اینکه حالا شرایط جدیدی در دنیا در زمینه های جدید آموزشی فراهم آمده اظهار داشت: حالا خیلی از کلاس ها به صورت آنلاین است اما خیلی از رشته ها احتیاج به حضور دانش آموز و دانشجو دارد؛ یعنی برخی رشته ها احتیاج به انجام آزمایش هایی دارد که غیر حضوری آن دشوار است.
منادی افزود: ابتکارات و نوآوری در حوزه آموزش می تواند آموزش های غیرحضوری را باکیفیت تر کند.
وی با اشاره به اینکه هیچ گزینه ای معادل حضور در کلاس برای رشته های عملی نمی گردد، اظهار داشت: ما محکوم به این شرایط هستیم اما می توانیم به واسطه نوآوری و ایده های خوب در حوزه فناوری جایگزینی برای این روش بیابیم.
رئیس کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اگر حمایت های صندوق نوآوری و شکوفایی از استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان بیشتر شود تیم ها راحتتر می توانند به عرضه نوآوری ورود کنند و ایده های بهتری برای جایگزین کلاس های آنلاین داشته باشند.
منادی سفیدان تصریح کرد: امیدواریم استارت آپ ها بتوانند جایگزین خوبی برای کلاس های عملی عرضه کنند تا تحولی در حوزه آموزش داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه استارت آپ ها با ابتکارات جدید خود می توانند کیفیت آموزش غیر حضوری را ارتقاء دهند، اظهار داشت: حدود ۴ میلیون دانشجو و ۱۵ میلیون دانش آموز داریم که می توانند از دستاوردهای استارت آپ های حوزه آموزش استفاده کنند.
منادی با اشاره به اینکه همینطور ۱۵ میلیون دانش آموز در شبکه شاد در حال آموزش مجازی می باشند، اظهار داشت: روش های دیگری هم جهت استفاده دانش آموزان و معلمان برای آموزش های مجازی وجود دارد که باید استارتاپ ها به آن ورود کنند.
وی اضافه کرد: با عنایت به خدمات صندوق نوآوری درحوزه زیست بوم فناوری و نوآوری از دولت انتظار می رود که سرمایه اختصاصی به صندوق نوآوری و شکوفایی و پشتیبانی از آنرا بیشتر کند. در این دوران استارت اپ ها نخستین امید هایی هستند که می توانند خیلی از گره های موجود در کشور را باز کنند.

منبع: