آیفون سیتی قرنطینه شد

به گزارش خط رند ۹۱۲، چین دستور قرنطینه هفت روزه محدوده اطراف کارخانه اصلی گروه فاکسکان در ژنگژو که به آیفون سیتی مشهور است را صادر کرد.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از ایسنا، دولت محلی در اطلاعیه ای اعلام نمود این قرنطینه تا ۹ نوامبر ادامه پیدا می کند. افراد و خودرو ها حق تردد در خیابان را ندارند مگر اینکه بخواهند دارو تهیه کنند یا علل ضروری دیگر داشته باشند. این قرنطینه امکان دارد مانع رفت و آمد کارگران و ارسال قطعات مورد نیاز برای تولید آیفون در آستانه فصل تعطیلات شود.

این اقدام منعکس کننده رویکرد سخت گیرانه چین برای مقابله با شیوع کووید و احتمال اختلال بیشتر تولید در پایگاه اصلی تولید فاکسکان است که چهار مدل از پنج مدل گوشی اپل را تولید می کند. این شرکت تایوانی الان با افزایش موارد کرونا در بین کارگرانش دست و پنجه نرم می کند که شماری از ۲۰۰ هزار کارگر فاکسکان را به قرنطینه الزامی فرستاده و سبب شده است بعضی دیگر پای پیاده از این کارخانه فرار کنند.

اطلاعیه دولت بعد از آن منتشر گردید که آمار منتشره نشان داد موارد مبتلا شدن به کووید ۱۹ در ژنگژو روز سه شنبه، افزایش بیشتر از سه برابری نسبت به روز قبل داشت. مقامات این شهر در ایام قبل قرنطینه ها و محدودیتهای کوچکتری را به اجرا گذاشته بودند.

فاکسکان در اطلاعیه ای اعلام نمود این کارخانه در یک سیستم بسته یا خود قرنطینه که تماس با دنیای بیرون را محدود می کند، فعالیت خواهد نمود. اما این شرکت به سوالات در رابطه با نحوه ارسال محموله های کالا به داخل و خارج از این پایگاه تولیدی در مدت قرنطینه، پاسخ نداد.

این قرنطینه در شرایط حساسی برای اپل، پیش آمده است. این شرکت که اخیرا مدل های جدید آیفون ۱۴ را عرضه نموده است، با رکود کم سابقه تقاضای جهانی برای محصولات الکترونیکی روبرو شده است. باآنکه اپل در مقایسه با رقیبانش، عملکرد بهتری در بازار تلفن هوشمند داشته است، اما از برنامه افزایش تولید آیفونهای جدید در سال میلادی جاری، صرفنظر کرده است. اپل نتایج مالی بهتر از حد مطلوبی را منتشر نموده اما در رابطه با فروش کمتر در فصل تعطیلات اخطار داده است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، فاکسکان با افزایش حقوق و فراهم کردن پشتیبانی از کارخانه های چینی دیگرش، کوشیده است از اختلال احتمالی تولید خطوط ژنگژو اجتناب کند. در ایام اخیر این شرکت با شایعاتی در شبکه اجتماعی مقابله کرده که مدعی شده بودند برخی از کارگران مبتلا، جانشان را از دست داده اند.