پایش مستمر سلامت مواد غذایی موکب های اربعین توسط دانش بنیان ها

به گزارش خط رند ۹۱۲، یک شرکت دانش بنیان اعلام نموده است در راهپیمایی اربعین با تست ها و آزمایش های لحظه ای و آموزش های لازم می تواند خطاهای احتمالی که به فساد مواد غذایی منجر می شود را به حداقل برساند.

به گزارش خط رند ۹۱۲ به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، یک شرکت دانش بنیان، دارای تیمی از متخصصان آزمایشگاهی با تجربه همچون میکروبیولوژیست ها، شیمیدانان و کارشناسان تست مواد غذایی است که می توانند طیف گسترده ای از مواد غذایی، محصولات مصرفی، آرایشی و بهداشتی و نمونه های دیگر را تحلیل و بررسی کنند.
این شرکت که بعنوان عضوی فعال در شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی فعالیت دارد و از سال ۱۴۰۰ بعنوان شرکت دانش بنیان معرفی شده همچون شرکت هایی است که مرداد ماه سالجاری در «رویداد همکاری فناورانه در خدمت رسانی به زوار اربعین» شرکت کرده و ایده خلاقانه خویش را برای مسیر راهپیمایی اربعین عرضه کرده است.
مجتبی محمدزاده وظیفه مدیر عامل این شرکت در مورد کاربست ایده خلاقانه این شرکت برای راهپیمایی اربعین اظهار داشت: خدماتی که شرکت ما عرضه می کند، در ارتباط با عرضه خدمات بهداشتی برای موکب هایی است که به تهیه موادغذایی مبادرت دارند و طی آن ما پیوسته سلامت پرسنل و افرادی که تهیه مواد غذایی را در دست دارند و حتی مواد غذایی ای که از شهر های مختلف به موکب ها می رسند را بررسی و چک می نماییم.
وی در مورد لزوم این اقدام بهداشتی و سلامت محور اضافه کرد: با عنایت به گرمی هوا، آلودگی و فساد پذیری مواد غذایی احتمال بالایی دارد، مضاف بر این که این جنس از آلودگی ها اغلب نوعی پاندمی و اپیدمی ایجاد می کنند و سبب می شود افراد زیادی در آن مسیر گرفتار بیماری شوند.
مدیر عامل این شرکت افزود: ایده ما اینست که بتوانیم با یکسری آزمایش های معمول و اولیه مواد غذایی مشکل دار را کنار زده و آموزش های اولیه بهداشتی را به آن افرادی که در تهیه مواد غذایی شرکت می کنند، عرضه نماییم.
محمد زاده وظیفه در مورد امکانات لازم برای عملیاتی کردن ایده شرکت، اظهار داشت: موکب یک در دو متر در مسافت های مشخص، برای عملیاتی کردن این ایده کفایت می کند و تنها امکاناتی که برای عرضه این خدمت نیاز داریم، برق است.
وی همینطور در خصوص، مزیت کاری که این شرکت در جریان پیاده روی اربعین حسینی می تواند انجام دهد، اظهار داشت: این تست ها و آزمایش ها در لحظه صورت می گیرد و رجوع حضوری به موکب ها و دادن مشاوره و آموزش های لازم هم می تواند خطاهای احتمالی که به فساد مواد غذایی منجر می شود را به حداقل برساند.

منبع: